STUDENT SERVIS

STUDENT SERVIS
Student servis je djelatnost Studentskog centra putem koje se posreduje i omogućuje zapošljavanje i isplate studentima svih sveučilišta i veleučilišta u Republici Hrvatskoj. Zapošljavanje studenata organizirano je posredstvom Student servisa sa sjedištem u Ulici Radmile Matejčić 5, u sklopu Kampusa na Trsatu u Rijeci. Djelatnici Student servisa posreduju između naručitelja poslova (poslodavac) i izvođača poslova (studenti).
 
Nakon učlanjenja student može podignuti ugovor/e za poslodavca/e za koje radi i to obavezno prije početka ili najkasnije na dan početka rada.
Odmah nakon obavljenog poslaposlodavac ispunjava, ovjerava i dostavlja ugovor poštom na adresu Studentskog centra Rijeka, PP 298, Ulica Radmile Matejčić 5 ili ga student/poslodavac osobno donosi na šalter Student servisa. U svrhu ubrzavanja procesa izdavanja računa poslodavci imaju mogućnost poslati ispunjene ugovore i putem faksa (051 452 135) ili mailom (studentservis@scri.uniri.hr) te zatražiti da im se na isti način dostavi račun. U tom slučaju, nakon primitka računa, Student servisu je dovoljno poslati jednu kopiju ugovora.
 
Poslodavac je dužan platiti račun u roku 15 dana od obavljenog posla.Nakon plaćanja računa Student servisu zarada studenata se isplaćuje na žiro račun studenta. Isplate se vrše jednom dnevno za sve uplate uplaćene dan ranije (iznimno vikendom i blagdanom).
 
Prilikom učlanjenja studenti će od djelatnika Student servisa dobiti i korisničko ime i PIN pomoću kojih mogu pristupiti stranici (WEB SERVIS) gdje se može izraditi ugovor za zaposlenje bez osobnog dolaska na šalter Student servisa te vidjeti sve uplate.
 
REGISTRACIJA POSLODAVACA
Da bi naručitelj (poslodavac) mogao koristiti usluge Student servisa, mora biti registriran u bazi Student servisa. Registracija se obavlja popunjavanjem obrasca Obavijest za registraciju naručitelja (za OPG, za j.d.o.o.,za OBRT, za PRAVNU OSOBU (d.d., d.o.o. ili k.d.), za ZGRADE ili za UDRUGE) te dostavljanjem iste Student servisu.
Ako imate potrebu za zapošljavanjem studenata, ispunite obrazac (OGLAS ZA POSAO), proslijedite ga na e-mail studentservis@scri.uniri.hr, a oglas će biti objavljen na Facebook stranici Student servisa i aplikaciji app.scri.hr.
 
Poslodavac ne mora sa Studentskim centrom tj. Student servisom sklapati poseban ugovor o pružanju usluga zapošljavanja studenata.
Usluge Student servisa možete koristiti u:
 
- zgradi uprave Studentskog centra Rijeka (paviljon 4), Ulica Radmile Matejčić 5
(Sveučilišni kampus)
Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 h
(učlanjenje i produženje članstva od 8:00 do 15:30 h)
-vrše se sve radnje potrebne za rad posredstvom Student servisa
 
 
- restoranu Index, Krešimirova ulica 18, Rijeka
Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 h
-preuzimanje i predaja ispunjenog ugovora, prijava poslodavca, preuzimanje PIN-a za pristup Web servisu, predaja i promjena IBAN-a vlastitog žiro računa
 
 
- ulaznom holu zgrade Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu,
Primorska 42, Ika
Radno vrijeme srijedom od 11:00 do 16:00 h
-učlanjenje, preuzimanje i predaja ispunjenog ugovora, prijava poslodavca, preuzimanje PIN-a za pristup Web servisu, predaja i promjena IBAN-a vlastitog žiro računa
 

- na 4. katu zgrade Veleučilišta u Rijeci, Vukovarska 58, Rijeka
Radno vrijeme utorkom od 12:00 do 16:00 h
-preuzimanje i predaja ispunjenog ugovora, prijava poslodavca, preuzimanje PIN-a za pristup Web servisu, predaja i promjena IBAN-a vlastitog žiro računa
Ugovor za rad i informacije o zaradi studenti mogu dobiti putem interneta na:
WEB SERVIS
 
Cjenik Student servisa može se pogledati na: CJENIK STUDENT SERVISA
 
 
Student servis Rijeka
Ulica Radmile Matejčić 5
PP 298
51000 Rijeka
e-mail:  studentservis@scri.uniri.hr
 
Šalteri student servisa na Kampusu: 
tel. 051 584 528
tel. 051 584 529
fax. 051 452 135
 
Šalter student servisa u restoranu Index: 
tel. 051 325 847

Za pomoć u snalaženju pogledajte naš Vodič za brucoše.
 
.